BLIND VRATA B6

 Home / Blind Vrata / BLIND VRATA B6
1

Opis proizvoda: SIGURNOSNA  VRATA B6

DIMENZIJA: 205 cm*96 cm

Štok vrata se sastoji iz dvije komponente čeličnog lima debljine 1,5mm. Ofarban elektrostatičnom bojom otporan na sve klimatske uslove. Presvučen je pervajz lajsnama od furniranog medijapana.

Metalna ploča unutar vrata se sastoji od sloja čeličnog galvanizovanog lima, ojačan sa tri uspravna ojačanja. Zajedno obrazuju neprobojnu površinu. Krilo vrata je obloženo furniranim medijapanskim pločama, koje su uokvirene čeličnim ramom i zaštićene elektrostatičnom bojom.

Ukupna debljina krila je 80mm.

Debljina MDF ili furnir presvlake je 10mm-20mm.

Postoji osnovni model cilindra i brave (kod kojih je kodirani ključ-6 ključeva + 2 servisna), a pored njih u ponudi imamo i cilindre i brave proizvođača Mottura, Ciza i Multilock. Kod modela sa dvije brave, gornja brava ima trezorski ključ.

Vrata imaju do 12 tačaka zaključavanja, u zavisnosti od modela vrata kao i broja brava na vratima. Jedan klip djelimičnog otvaranja.

Na vratima postoji širokougaona špijunka.

Zaptivna dihtung guma. Vrata imaju toplotnu izoloaciju.

Zvučna izolacija do 30dB.Prag je urađen od prohroma.

Vrata imaju četiri skrivene šarke, koje onemogucavaju skidanje vrata.

U ponudi imamo više modela-različite boje i dezeni.

Standardna dimenzija vrata je 96cm*205cm. Vrata se mogu raditi i u drugim dimenzijama, po želji kupca, što znači i promjenu cijene.

Sertifikat EU – Menagment system as per DIN EN ISO 9001:2000

image13

 
  • logo
  •   Serdara Šćepana bb,
        81400, Nikšić, Crna Gora
  •   +382 40 244 344
  •   +382 40 201 224
  • raimcg@gmail.com

RAI-M d.o.o.

Firma RAI-M d.o.o. posluje vec dugi niz godina sa partnerima iz citavog svijeta. Bavi se prodajom na veliko raznih vrsta proizvoda: antenske opreme, nosaca za televizore i tehniku, kablova, konzola za igranje a unazad 4 godine i sobnim i blind/sigurnosnim vratima.


Saznaj više

Galerija